Només arribar, en Feliciano ens ha cantat les delícies de la carta, i als cinc minuts de seure ja teníem la taula plena de coses bones i barates: patatas con ajo, cordero, buñuelos de bacalao, ensalada de la huerta, magra al vino, michirones (faves inmenses), flam i pan de calatrava (tipus pudding), aigua i tallat per menys de 25 euros tots dos... una ganga!
Però el millor de tot: el lloc, l'ambient de xiringuito de vacances i en Feliciano explicant-nos anècdotes dels seus 45 anys de feina, dels 2500 quilos de patates fregides en un dia d'estiu, dels 70 cambrers que com una coreografia passen entre taules per atendre a tothom... Per si no n'haguéssim tingut prou amb tot això, ens ha obsequiat amb bolis, clauers, encenedors, barrets i davantals amb el logo del merendero...
Com no, només ens resta recomenar-vos-el si algun dia sou per Lorca...
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada