Carcassone. Dades

Abril del 2023

Dormir

  • Apartaments Adonis Carcassone Barbacane: vam repetir apartaments 8 anys després i mantenim la descripció i l’opinió de tot. Inclós el preu, doncs vam pagar 42.17€, tot i que teniem 20 de descompte d’Expedia, però de totes maneres. 60€ en Setmana Santa 8 anys després i ja amb dos nens que cada cop són menys petits, ens sembla molt bé de preu.

Menjar

  • Paulaner: café senzill a la Trivalle entre el Pont Vieux i la ciutadela on vam fer una mica de temps i la Mireioneta es va prendre un café amb llet de Ole, els demés, un Nestea cada un i vam pagar 14€.
  • Le Trouvere: a la plaça Marcou, un bar que sembla una barreja de posada medieval amb pub anglès on vam tenir molt bé la sensació de posada medieval ja que ens va servir com a munió de refugi del temps que feia fora a molts dels guiris que apatrullàvem per Carcassone. 4 crepes 21€.
  • Auberge de Dame Carcas: volíem repetir l’Auberge des Ducs d'Oc però de nou, amb el temps horrible que feia fora estàvem buscant un lloc per sopar d’hora i aquí ens van obrir les portes abans que la cuina. Ens vam trobar un lloc semblant a l’Auberge, més petit però també amb caire medieval i el sopar clàssic amb una cassoulete que ens va venir de perles. La fòrmula gran molt recomenable 18€, la petita 9. Lloc per tornar.

Març del 2015

Dormir

  • Apartaments Adonis Carcassone Barbacane: genials, 100% recomenables, sobretot al preu que vam pagar, 48€. Apartaments molt ben situats, a tocar de La Cite, molt amplis, vam calcular uns 40 metres quadrats amb habitació, lavabo, cuina i menjador tot molt gran. De fet si li haguèssim de posar un però, seria que de tan gran podria semblar un pèl desangelat al no haver gaire decoració, però vaja, que al mateix preu no miraríem un altre lloc en cas de tornar.

Menjar

  • Le Flagrant des Lices: a la plaça Marcou, sensació agredolça la que ens va deixar aquest restaurant, si bé tant el lloc com la cuina escapen de la resta de llocs donant-li un toc més elegant i modern sense perdre qualitat i a l'hora podent menjar els típics de la gastronomia de Carcassona, bàsicament la Cassoluet. El problema és que un parell de detalls van fer que sortíssim empipats del lloc. El primer va ser que molt amablement ens van atendre en castellà (tot i que molt limitat sempre és d'agraïr) però això va provocar el que creiem que va ser un timo al turista, i és que com parlàvem en castellà no vam poder demanar “de l'eau”. Total, que ens van fotre 5€ per una ampolla d'aigua, El segon punt, relacionat també amb l'idioma, la cambrera no va entendre el plat d'en Pau, i va portar un altre, al dir-li és va empipar, es va ofendre, ens ho va discutir i ja no ens va atendre amb tanta amabilitat la resta del sopar. Al final amb l'empipamenta, l'aigua i una copa de vi força dolent, una fòrmula, que d'entrada no ens havia semblat cara d'inici ens va semblar cara al pagar 62.5€, tot i que el menjar estava molt bo. 
  • Taverne du Chateau: no són les millor crepes de França, però davant del castell i sent dels pocs llocs oberts per esmorzar ens van servir per sortir del pas. Crepes de Nutella a 3€, de sucre a 2 i el tallat 1.70€ 
  • Auberge des Ducs d'Oc: l'havíem vist i ens havia agradat ahir a la nit, però estava ple de, suposem, excursions organitzades. Així doncs hem tornat avui i hem dinat mot bé i molt tranquils tots 4. En Pau i l'Aran s'han repartit el menjar, és a dir dues fòrmules grans i una d'infantil, per 45€

Oci

  • Castell: la visita sense audioguia, 8.5€. Això si, els nens no paguen fins que tenen 25 anys (vamos que ja no són tan nens)


Comentaris