IMG. Un parc d'atraccions cobert

La nostra tornada a la civilització va ser a través del IMG worlds of adventure, un parc d’atraccions a les afores de Dubai, o millor dit el parc d’atraccions cobert més gran del món amb més de 22 hectàrees amb aire condicionat a tope, i la nostra primera experiència amb el més xxx de mon, una cosa que sembla el lema de Dubai.

La primera imatge del parc, des de fora, tot sigui dit, no és gens espectacular, més aviat el contrari doncs sembla una nau industrial força antiga malgrat que el parc es va construir només fa 5 anys per u grup d'inbersions del qual les seves incials són IMG. Tot i així, un cop aparcats, només les referències als Avengers, el parc té 5 zones definides i una és de Marvel ja va animar als nens.


Vam fer una mica de temps fins l’hora d’entrar, als Emirats la gent va força tard i el parc obre a les 12, nosaltres vam estar a primera fila i després d’un ball de benvinguda a càrrec dels personatges del parc vam entrar directes a la zona Marvel on vam donar voltes a les atraccions de Thor (el clàssic Huracan) i Spider-Man (estil Nemo), vam veure pelis en moltes D de Hulk i la batalla d’Ultron, molt currades la veritat i vam rematar la zona amb un carroussel.

L’ambientació del parc és força bona, el fet de ser cobert li dona aquesta sensació de ser de nit tota l’estona que a les àrees de Marvel i la dels dinosaures, la següent que vam visitar els hi dona un plus.

A la dels dinosaures hi ha dues de les atraccions estrella del parc, la millor muntanya russa, el Velocirraptor i una altra on hi ha una caiguda lliure no gaire gran no justifica la cua que s’ha de fer, com acostuma a passar en les atraccions, el problema és la velocitat de carrega i descarrega de l’atracció. Mentrestant, l’Aranet que se salta algunes atraccions es diverteix una bona estona amb els súper tobogans que hi ha a la zona i tots junts pugem al raid de Forbidden Territory que ens porta a travessar un mon prehistòric farcit de dinosaures.

Després de dinar passegem pel IMG Boulevard on la casa del terror té prohibida l’entrada als menors de 16 anys i rematem el parc a la zona de Cartoon Network fent d’aprenents d’espia a l’acadèmia de Ben 10, un altra cinema 5D, pugem al carrusel de les súper nenes, força més fort que un carrusel normal doncs gires sobre tu mateix unes quantes vegades, fem el ride interactiu de Gumball, estil el del Buzz Lightyear de Disneyland Paris però no tan espectacular, que guanyés la Mireioneta no té res a veure eh!

Rematem la zona al Lazytown on un parell d’atraccions més per a perques i un llit elàstic fan que l’Aranet també gaudeixi mentre en Pau repeteix Spiderman i el Velocirraptor per tancar un dia per als nens.

 

Comentaris