Massachussets. Dades


Newton
Viure

  • Home exchange: les nostres primeres experiències amb aquesta plataforma estan sent molt positives, ja parlarem al seu lloc de l'apartament a NY, però la casa d'Arlington és molt americana, només li falta la bandera. Teníem la planta baixa d'una casa molt gran de fusta on deixàvem el cotxe a la porta i teníem un balancí a l'entrada. Per dins tot era molt gran, 3 habitacions dobles, de fet els nens van dormir en una amb dos llits dobles i en cabia tranquil·lament una altra, i cuina, saló i menjador també inmensos com inmensa eren la rentadora i la assecadora, diríem que gairebé industrials. Teníem jocs, bici estàtica i fins i tot un piano que va obrir el punt artístic de l'Aranete i que va fer que ens sentíssim com a casa. L'única part negativa és que la part de la cuina no era del tot neta. Vam "pagar" 300 punts per dues nits a la casa i creiem que seria un excel·lent cap base per estar-hi molts més díes explorant encara més l'estat.
Menjar
  • Dunkin donuts: vam agafar 1 donut, 3 muffins un got de "forats de donuts" i un cafè late per esmorzar per assegurar el tir, tot i que ens van sobrar els "forats" i vam pagar 15.85USD. 

Springfield
Oci
  • NBA Hall of fame: és car, doncs l'entrada pels 4 ens va costar 98USD, i es una americanada de les bones que està bé per frikies del bàsket. Aixó sí, t'hi estàs una bona estona i està ben muntat (un cop entres a l'edifici).
Menjar
  • Uno: el nostre primer dinar en un restaurant tipicament americà va ser en aquest grill pizzeria on vam menjar molt bé doncs hi havia una espècie de menú on vam triar dos combos de pasta amb amanida cèsar i un menú infantil de pollastre. De qualitat millor de l'esperat, de quantitat, doncs ens va sobrar una mica, però tenint en comte que havíem demanat per 3, doncs encara, i de preu, doncs ho vam salvar doncs amb tap water i sense postres ni cafè vam pagar 52USD (incloent una propina del 15%). És a dir, que estant per la zona és un lloc per anar-h sense dubtes, sobretot per dinar amb aquests combos.
Cambridge
Transport
  • Zona blava: vam aparcar a 3 llocs diferents, al mig del poble (ens vam equivocar), al MIT i a Harvard i el preu de la zona blava es va mantenir constant a 1.25USD/hora.
Arlington
Menjar
  • Donut Villa: el sopar amb la Gill $ family va ser en un bar - restaurant molt americà, el típic que surtiria en una sèrie i on vam menjar a base de l'especialitat de la casa, haburgueses dins de pa de donut, una frikada però graciosa i bona, amb alguna beguda que escapava del tap water i un parell de postres i un cafè per 138.85USD més un 20% de propines que van posar elles. Fent vida de suburbi americà.
Boston
Menjar
  • Public market: vam preferir "fugir" de Quincy market i anar al Public on hi vam estar molt més tranqui i on vam menjar els típic menjars de Boston, la clam chowda era deliciosa i el sandwich de Lobster era bo (i carregat) tot i que preferim les llagostes a la brasa la veritat, els nens van fer uns combos de mac & chesse amb pollastre i boniatos que els hi van semblar també boníssims. Tot un encert, en especial després d'una passejada que era llarga. Això sí, en total vam pagar 80USD.
  • Table cafè: la Mireioneta tenia ganes de cafè, i estant al barri italià de Boston no hi havia una altra. Va triar aquest lloc que feia molt bona fila i com acostuma, no va fallar, un cafè latte prou bo i contundent que vam completar amb dos gelats cremosos i un caramel ens va costar 16USD. Has de sortir uns metres del Freedom Trail, just arribat al All Saints Way, però val la pena.
Transport
  • Zona blava: vam aparcar al costat de Common Gardens primer, on el màxim eren 2 hores i costava 4USD. Primer vam posar una mica menys i després vam recarregar al màxim. A mig camí jo vaig tornar per portar el cotxe fins a Monument Hill on al ser dissabte era gratuit.
  • Cotxe de lloguer: vam llogar amb Budget un Ford Fiesta però ens van donar un Escape (Kuga) que malgrat el canvi automàtic no era com el del nostre BMW, era molt gran i còmode, total que ens va anar de perles per arribar desde NYC i tornar, a més de per mouren's per Massachussets. Això sí, vam pagar 312.86USD.


Comentaris