Washington DC dades

Dormir

  • Hotel Harrington: hotel de 2 estrelles força decadent però molt ben situat. Vam pagar 150€ per dues habitacions connectades. Són els preus d'aquí, i de nou, pagues l'ubicació al triangle federal i a poques passes del mall entre l'obelisc i el Capitoli. A partir d'aquí, doncs l'habitació necessita manteniment. Com s'engega l'aire condicionat, mitjançant una palanca, és tot un espectacle.
Transport
  • Metro: arriba a l'aeroport i és el mitjà que vam fer servir per arribar a l'hotel, 6USD trajecte, però depen de quan l'agafes i per anar a Union Station, aquí per 2USD (a i des de Metro Center els dos cops), el tema és que has de comprar una tarjeta per 2USD i recarregar-la.
  • Tren: per 62.27US vam anar anar de Washington a NY ens va sortir molt bé de preu, doncs depenent de l'horari el preu és diferent. Nosaltres vam agafar aquest tren a la nit que no anava ple ni de bon tros i en menys de tres hores i mitja estàvem a Manhattan. 
Menjar
  • 54 restaurant: restaurant asiàtic on vam tastar els bubble teas tan omnipresents als food trucks de la zona. Sí vam ser pijos i els vam agafar en aquest restaurant, un de meló, un de préssec i un de maduixa, boníssims, a uns 6USD cada un.
  • Starbucks: vam anar al que hi ha a prop del museu de l'espai i al que hi ha entre el Ford Teatre i l'hotel Harrington, cafe latte, llimonades, smoothies... el de sempre vaja a entre 4 i 5 USD la beguda. Sí tot és car per aquí.
  • Teasim: a tocar del mall, un altre restaurant asiàtic a preus "raonables", és a dir, car però assumibles, malgrat no podem precisar doncs ens va convidar l'Anna. El que podem precisar és que el menjar és molt bo, vam menjar un okonomiyaki de gambes, una capsa de pollastre arrebossat (entenem capsa per una safata on hi havia el pollastre i els seus complements), un plat de pollastre al curri i dues capses més una de carn filada i una altra de pollastre. Molt recomenable.
  • Yerevan cafè: al barri d'Adams Morgan, una cafeteria armena molt agradable on vam prendre 3 pastissos, un te i un cafè latte per 37USD. El dit, tan agradable que d'estar pel barri hi tornaríem.
  • Sbarro 298: a dins d'Union Station, lloc sense cap pretensions on vam menjar una pasta amb mandonguilles i extra de mandonguilles que es deixava menjar (la carn millor que la pasta) i dos talls de pizza correctes per 26.5USD. El pitjor l'ambient, però a una estació de tren d'una capital a la nit... deu ser fora normal.
  • Aunties Annes: vam comprar uns mini pretzels de frankfurt boníssims per 10USD i ens van anar de perles per completar el sopar.
Oci
  • Mall: les visites al capitoli, al museu de l'espai i al monument de Washington són gratuïtes, però a l'obelisc has de pagar 1USD per persona per la gestió (el fet que depengui dels parcs naturals fa que sigui diferent dels altres dos) això sí, en els tres casos s'ha de reservar.


Comentaris