Tornada de l'esquiada. Dades

 Saint George d'Orques

Menjar

  • Knotori. Restaurant japonés de take away on vam agafar 4 Bentos, un plat erxtra i mochis. Correcte però sense res especial i de preu caret, doncs ens va costar 83€.

Montpellier

Menjar

  • Bangkok Street Food. Restaurant a prop de la plaça de la Comèdia en una zona plena de restaurants, molts d'ells asiàtics i, per tant barats, i per tant (2), lloc de reunió de joves i estudiants on vam dinar a base de capses de noodles, millor del previst i més barat, doncs el menjar i les begudes ens van costar 35.3€. Òbviament, el restaurant no era el més maco del mon.
  • Cafè les 3 graces. El que no vam gastar dinant ho vam gastar fent les postres en aquest cafè molt parisí a la plaça de la Comèdia, on 3 crepes i 3 begudes ens van costar 22.5€ i perque la Mireioneta va "regatejar" dient que eren uns menús (els cambrers es van enrotllar, o no teníen ganes de discutir la veritat).

Transport

  • Pàrquing la Gambetta. Pàrquing gegant soterrat, força a prop del centre i on deixar el cotxe 5 hores ens va costar menys de 13€. Molt bona opció.

Port Leucates

Menjar

  • Chez cul d'Oursin. Vam repetir la menjada d'ostres, cargols de mar, musclus i "crevettes", repetint i emportant-nos cap a casa pràcticament de tot, amb una copa de vi i vam pagar 68€. Ens agrada molt el lloc, el producte és fresc i bo, però surt molt més a comte comprar-ho i emportar-t'ho.

Comentaris